NATUUR WANDELEN OP LOMBOK - ALTERNATIEVE WANDELACTIVITEITEN 2024

NATUUR WANDELEN OP LOMBOK we bieden een lichte wandelactiviteit in Lombok aan die wellicht jouw interesse wekt, als alternatief voor de zware trektocht naar de Rinjani-vulkaan. Deze zachte trekking op Lombok kan in twee dagen worden gedaan, met een nacht wandelen en kamperen, of als dagtocht. Alle zachte trekkingprogramma’s die we aanbieden naar de meest aanbevolen toeristische bestemmingen op Lombok, zoals Pergasigan Hill, Gunung Anak Dara, Kanji, en het Propok-wilde bloementrip, vereisen een lager fitnessniveau en kunnen worden genoten door kinderen of degenen die op zoek zijn naar een minder intensieve wandelervaring op Lombok. Alle lichte wandelprogramma’s beginnen en eindigen in het dorp Sembalun, dat op 1200 meter boven zeeniveau ligt, in het hoogland van Lombok. Dit gebied is rijk aan natuur, landbouw, vriendelijke mensen, en unieke cultuur en tradities die je tijdens je bezoek kunt ervaren. Zoek verder de beste natuur wandelen op Lombok pakketen balg:

PERGASINGAN HILL LOMBOK
PAKET SOFT TREKKING LOMBOK
Lees verder
GN. ANAK DARA SOFT TREK
GUNUNG ANAK DARA LOMBOK
Lees verder
WILDFLOWER TRIP LOMBOK
NATUUR WANDELEN LOMBOK
Lees verder

DAGTOCHT LOMBOK PAKKETEN 2024

Het eiland Lombok is rijk aan natuur, culturen en prachtige witte zandstranden, en wij bieden spannende Lombok Tour-pakketten aan voor een bevredigende vakantie tijdens uw bezoek. Ons ervaren team van lokale experts organiseert tochten van de zee naar de bergen, vrije tijd, avontuur en adrenaline-trainingsreizen die uw reisprogramma de moeite waard maken. Wij bieden panoramische tours, fietstochten en watervaltours in de dorpen Sembalun, Tetebatu en Senaru, met uitstekende service, redelijke prijzen voor de tourpakketten en opwindende tourprogramma’s.

Daarnaast verzorgen wij speciale reizen naar de ongerepte eilanden; Gili Kondo, Gili Kapal, Gili Lampu en Gili Bidara. Deze reizen kunnen worden gemaakt als dagtochten of als 2 dagen en 1 nacht kamperen op het ongerepte eiland. Geniet van de witte zandstranden, mangrovetours en opwindend snorkelen in Gili Lampu tijdens deze bijzondere reiservaring.

DAGTOCHT SEMBALUN DORP - ONTDEK DE OUDE CALDERA

BOOTTOCHT LOMBOK NAAR DE ONGEBRUIKTE WITTE ZANDSTRANDEN

2D1N CAMPING & BOAT TRIP
PAKET WISATA PANTAI LOMBOK
Lees verder
1D BOAT TRIP LOMBOK GILI KONDO
WISATA GILI KONDO LOMBOK
Lees verder
BOAT TRIP PINK BEACH LOMBOK
PAKET WISATA PANTAI PINK LOMBOK
Lees verder