RINJANI VULKAAN BEKLIMMEN PAKKET KOSTEN INFORMATIE 2024

Gelegen: Lombokeiland, West-Nusa Tenggara, Indonesië

Het BESTE vulkaanavontuur van 2024 in Indonesië in het zuidoosten van Azië

PAKET PENDAKIAN RINJANI LOMBOK
MET ONS RINJANI VUKLAAN BEKLIMMEN

Hallooo…. Mijn naam is Muji, en ik woon in het dorp Sembalun, dat zich op een hoogte van 1200 meter boven de zeespiegel bevindt op het eiland Lombok., het centrum voor het beklimmen van de Rinjani. Ik spreek een beetje Nederlands na mijn studie aan de Stichting Het Schone Streven in Lombok van 2008 tot 2009. Toen heb ik een reisorganisatie opgezet in Sembalun, Lombok, die pakketten aanbiedt voor het beklimmen van de Rinjani-vulkaan via zes legale klimroutes: via de Sembalun Dorp Klimroute, Senaru Dorp Klimroute, Torean Dorp Klimroute, Tetebatu Dorp Klimroute, Timbanuh Dorp Klimroute en Aik Berik Dorp Klimroute.Wij bieden ook bestaande zachte trekkingpakketten, rondreispakketten op Lombok, boottochten op Lombok en landcruiser-verhuur op Lombok aan, die wellicht interessant zijn voor uw ideale vakantie op het eiland.

Als jullie een rondreispakket nemen bij mijn bedrijf, gaat een percentage van jullie betaling naar de gemeenschap in Sembalun die zich inzet voor sociale ontwikkeling. We bieden gratis Engelse lessen aan voor volwassenen en kinderen in Sembalun. We zijn de beste Rinjani reisorganisatie in Lombok sinds 2009. Wees gerust met onze ervaring van meer dan 10 jaar in buitenactiviteiten; wij streven ernaar u een uitstekende service te bieden voor een voldane vakantie in Lombok.

RINJNAI VULKAAN INFORMATIE

De Mount Rinjani Vulkaan op Lombok is een actieve vulkaan in Indonesië, gelegen op het eiland Lombok, West Nusa Tenggara. Het rijst tot 3.726 meter boven de zeespiegel en is daarmee de op één na hoogste vulkaan van Indonesië. Mount Rinjani biedt een verkenning van prachtige natuurlijke landschappen.

Ontdek de prachtige wereld van de natuur op basis van ecotoerisme met het betoverende kratermeer dat bekend staat als Segara Anak of Anak Laut (Kind van de zee) en behoud deze prachtige natuurlijke wereld door middel van ecotoerisme. Dit meer ligt op ongeveer 2010 meter boven zeeniveau. Gunung BaruJari, een actieve vulkaan in het midden van het meer, bevindt zich op ongeveer 350 meter boven het niveau van het meer of 2360 meter boven de zeespiegel.

Ervaar de geneeskrachtige warmwaterbronnen dicht bij het meer bij de camping, op ongeveer 10 minuten van het kamp. Trekkers kunnen genieten van de warmwaterbronnen tijdens de afdaling van de top van de berg Rinjani als ze hun reis vanuit Sembalun beginnen, of voordat ze naar de top klimmen als ze in Torean beginnen. De beklimming van de Rinjani-vulkaan kan worden gedaan in 2 dagen – 1 nacht, 3 dagen – 2 nachten en 4 dagen – 3 nachten.

LOKAAL LOMBOK BEKEND

Mount Rinjani Vulkaan is een heilige berg die wordt beklommen voor religieuze doeleinden, zoals meditaties, door lokale mensen die geloven in de spirituele betekenis van Mount Rinjani. Elk jaar beklimmen aanhangers van de hindoeïstische religie op het eiland Lombok en Bali de berg Rinjani voor meditatie en gebed. Lokale mensen aan de voet van de berg Rinjani geloven dat de geneeskrachtige warmwaterbronnen dicht bij het meer verschillende ziekten kunnen genezen.

RINJANI BEKLIMMEN PAKKETTEN & PROGRAMA

Mount Rinjani Vulkaan is toegankelijk via 5 (vijf) legale klimroutes, namelijk de Sembalun Klimroute, Senaru Klimroute, Aik Berik Klimroute, Tetebatu Klimroute en Timbanuh Klimroute, die leiden naar de zuidelijke top van de Mount Rinjani-vulkaan. Deze routes zijn aangewezen door de Indonesische regering en werden ontwikkeld met de hulp van de Nieuw-Zeelandse regering in 1999, in samenwerking met het Nationaal Park.

Op basis van ecotoerismebeheer heeft de Mount Rinjani-vulkaan op Lombok de volgende internationale en nationale onderscheidingen ontvangen: De World Legacy Award, gesponsord door International Conservation en National Geographic Traveler, juni 2004. De Award for Innovative Ecotourism van het Ministerie van Toerisme, september 2004. Een finalist in de Tourism for Tomorrow Destination Awards, april 2005.

RINJANI BEKLIMMEN KOSTEN

Alle tours zijn flexibel en ontwikkeld om aan uw interesses, tijd en budget te voldoen. We hebben een geweldige klantenkring met verschillende leeftijden, interesses en budgetten. We hebben veel voorbeeldroutes en reispakketten geplaatst waar u doorheen kunt bladeren, zodat u ideeën krijgt voor uw eigen rondreis. Selecteer een of meer trekkingtourpakketten die u interesseren; wij helpen u graag bij het plannen van uw beste vakantie op Lombok.

Zorg ervoor dat je de juiste Rinjani Trekking Company kiest om je beste vulkaanavontuur te regelen met eersteklas Rinjani-trekkingdiensten voor het succes van je avontuurprogramma’s. Wij geven prioriteit aan uw veiligheid en plezier en bieden drie soorten Rinjani Private Tour Services aan tegen redelijke prijzen. Alle soorten Rinjani trekkingtourpakketdiensten omvatten een Engelssprekende gids, een ervaren drager, comfortabele kampeeruitrusting, hygiënische maaltijden tijdens de reis en een privéauto met airconditioning voor en na de trekking, alles inbegrepen in de Rinjani Trekkingpakketprijs. Voor de VIP-trekkingpakketservice bieden wij ons medisch team aan om u te begeleiden tijdens uw trekking. Lees hieronder het type Rinjani Tour-pakketdiensten.

Lees verder

TYPE RINJANI KLIMSERVICE

STANDARD PAKKET SERVICE

Trekking op Mount Rinjani met onze STANDAARD-pakketservice omvat een Engelssprekende gids, een ervaren drager, comfortabele kampeeruitrusting, een overnachting in een standaardkamer in een hotel vóór de trektocht, een privéauto met volledige airconditioning (zowel voor aankomst als vertrek), Mount Rinjani National Park entreegelden, en eten en drinken.

Lees verder
DELUXE PAKKET SERVICE

Trekking op Mount Rinjani met onze DELUXE-pakketservice omvat een Engelssprekende gids, een ervaren drager, comfortabele kampeeruitrusting, een overnachting in een privébungalow vóór de trektocht, twee privéauto’s met volledige airconditioning (zowel voor aankomst als vertrek), toegangsprijzen voor het Rinjani National Park, en een gevarieerd aanbod van eten en drinken.

Lees verder
V.I.P PAKKET SERVICE

Trekking op Rinjani met onze V.I.P-pakketservice omvat een Engelssprekende gids, een ervaren drager, assistentie van een medisch team, comfortabele kampeeruitrusting, een overnachting in een privékamer vóór de trektocht, twee privéauto’s met volledige airconditioning (zowel voor aankomst als vertrek), toegangsprijzen voor het Rinjani National Park en een gevarieerd aanbod van eten en drinken.

Lees verder

ALTERNATIEVE WANDELACTIVITEITEN IN LOMBOK 2024

SUNRISE TRIP LOMBOK
sunrise trip lombok
Lees verder
SEMBALUN VILLAGE TOUR
PAKET TUR DESA SEMBALUN LOMBOK
Lees verder
PERGASINGAN HILL SOFT TREK
PAKET SOFT TREKKING LOMBOK
Lees verder
2D1N CAMPPING VIRGIN SILAND
PAKET WISATA PANTAI LOMBOK
Lees verder
BOAT TRIP LOMBOK TO GILI KONDO
WISATA GILI KONDO LOMBOK
Lees verder
4D3N LAND CRUISER LOMBOK
PAKET WISATA HARIAN LOMBOK
Lees verder